Vi er medlem af​

dtl

Tlf. 20 40 70​ 56 | Email lars@niels-hansen.dk

Lagerhotel og palleopbevaring for erhverv

​Hos Niels Hansen Transport har vi et lagerhotel nær Løsning, Horsens og Vejle. Der er både tale om lagerhotel og palleopbevaring, og vores kunder er virksomheder, herunder vognmænd og andre, som har brug for en fleksibel lagerplads.

Der er adgang til vores lagerhotel døgnet rundt

​Kunderne har adgang til vores lagerhotel døgnet rundt, og der er mulighed for at låne en truck til at tømme og læse. Det er naturligvis uden ekstra beregning. Lagerhotellet kan også benyttes til palleopbevaring, og der er i øvrigt højt til loftet, så der er masser af plads i højden.

Vores lagerhotel har naturligvis installeret en tyverialarm, og der er endvidere videoovervågning. Derved er der en større tryghed i forbindelse med risikoen for indbrud, men også i forbindelse med risikoen for tyveri af folk med nøgleadgang.

Kontakt os for få priser på at benytte vores lager

​Du er velkommen til at kontakte os hos Niels Hansen Transport, hvis du har brug for transport af materialer, eller hvis du har brug for at leje en container. 

Du kan ringe til os på telefon 20 40 70 56, 60 13 70 15 eller 40 30 66 01 for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til lars@niels-hansen.dk.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontaktpersoner

Adresse

​Niels Hansen Transport

Find vej:

Helge Nielsens Alle 4
​8723 Løsning

CVR: 20858095