Vi er medlem af​

dtl

Tlf. 20 40 70​ 56 | Email lars@niels-hansen.dk

Entreprenørkørsel og containerudlejning

​Hos Niels Hansen Transport tilbyder vi entreprenørkørsel i blandt andet i Løsning, Horsens, Vejle og mange andre steder. Vi tilbyder samtidig containerudlejning. Entreprenørkørsel kan være med forvogn, karre og tiptrailer.

Vi tilbyder alle former for entreprenørkørsel

​Vi udfører alle former for entreprenørkørsel, herunder med levering af sand, grus og byggematerialer. Desuden tilbyder vi udlejning af containere, og det kan for eksempel være til byggeaffald og lignende. Vi kan i det hele taget være behjælpelig med transport i forbindelse med alt inden for entreprenørarbejde.

Vi har omkring 50 års erfaring med entreprenørkørsel og anden transport. Vognmandsfirmaet var tidligere lidt spredt, men er nu samlet på en adresse. Det er centralt i landet, således vi nemt kan komme alle steder hen. Vi har 31 biler samt 40 dygtige og kompetente chauffører, der alle kommer til tiden og overholder, hvad vi har lovet.

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde

​Du er velkommen til at kontakte vores vognmandsforretning, hvis du har brug for entreprenørkørsel, herunder transport af materialer, eller hvis du har brug for at leje en container. Du kan ringe til os på telefon 20 40 70 56 for at få et uforpligtende tilbud, men du kan også skrive til lars@niels-hansen.dk.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,3 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontaktpersoner

Adresse

​Niels Hansen Transport

Find vej:

Helge Nielsens Alle 4
​8723 Løsning

CVR: 20858095